اکسیژن
اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی برای دستیابی به هوای پاک در کشور

استفتایی از حضرت  آیت الله صانعی درباره سرعت اینترنتمحدودیت در پهنای باند و سرعت اینترنت دخالت در سلطه مردم و تضییع حقوق آنان است.

شفقنا - آیت الله یوسف صانعی مرجع تقلید شیعه در قم در پاسخ به استفتایی درباره ایجاد محدودیت در پهنا و سرعت اینترنت به صرف بیم استفاده نامطلوب و ناصواب، این عمل را دخالت در سلطه مردم و تضییع حقوق آنان دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله صانعی، متن استفتا به این شرح است:

افزایش سرعت اینترنت و جلوگیری از اتلاف وقت
بسمه تعالی
محضر مبارک مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی صانعی (مدظله العالی)

با سلام و احترام؛
با توجه به اینکه بسیاری از محققین و پژوهشگران جهت تحقیقات علمی از اینترنت استفاده می کنند و سرعت پایین اینترنت باعث اتلاف وقت و عمر افراد می گردد در صورتی که وزارت ارتباطات امکان افزایش سرعت اینترنت و جلوگیری از اتلاف وقت این افراد را داشته باشد آیا به صرف بیم استفاده نامطلوب و ناصواب بعضی از افراد از اینترنت می توان آن را محدود کرد؟



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:اینترنت,آیت الله یوسف صانعی,سرعت اینترنت, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |

تاریخ مخابره : ۱۳۹۱/۱۲/۳ - ۱۶:۵۴اکسیژن - دکتر سید علیرضا عظیمی - در روزگار ما آلودگی هوای شهرها از معظلات بزرگی است که - هر چند با شدت و ضعف قابل ملاحظه - تقریبا در همه کشورها گریبانگیر مردم و حکومتها گردیده است. شهر نشینی به معنای زندگی حجم بزرگی از جمعیت بشری در فضا و مساحتی محدود به نام شهر، افزایش تراکم و تردد شهروندان و حمل بار و کالا را به دنبال داشته است و امروزه در تمامی شهرهای کوچک و بزرگ دنیا وسایل نقلیه عموما موتوری این وظیفه را به عهده دارند که نتیجه استفاده از آنها، سوزاندن سوختهای فسیلی و آلوده شدن هوا بوده است.

با شدت یافتن آلودگی هوا در شهرها، مدیران شهری و دانشمندان در صدد برآمدند تا با ارائه راهکارهایی این مشکل و خطر زیست محیطی را که تبعات فراوانی چون بیماری، کاهش طول عمر، کاهش عمر مفید، تخریب بناهای تاریخی، بیماری و مرگ جانوران و گیاهان، افزایش هزینه های درمانی، اتلاف بودجه ملی و ... را به دنبال داشت، کاهش دهند. استفاده از وسایل ارتباطی و ارتباطات غیر حضوری مانند پست و تلفن یکی از دهها روشی است که مورد نظر قرار گرفت تا در کنار دیگر فوایدشان، با کاهش دادن ترددهای افراد در سطح شهر به کاهش آلودگی هوا کمک کنند. 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 4 آذر 1393برچسب:اینترنت,آلودگی هوا,اینترنت هراسی,, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |

یکی از مقوله‌هایی که می‌تواند در کاهش حمل‌ونقل بسیار اثرگذار باشد، استفاده از‌ آی‌تی است چرا که با استفاده از‌ آی‌تی در خدمات دولتی و خصوصی به‌طور قطع از میزان حمل‌ونقل و ترافیک کاسته خواهد شد و این امر روی کاهش آلودگی هوا نیز اثرگذار خواهد بود.

عصر ایران - با وجود اینکه دولت بار‌ها از اجرای طرح‌های فناوری اطلاعات در کشور سخن گفته اما در عمل، ضعف شدید در اجرا و یا به‌عبارتی شکست این طرح‌ها منجر به افزایش رفت‌وآمد‌ها در شهر‌ها برای انجام امور اداری شده است. به‌عنوان نمونه طرح دورکاری که در اواخر سال 89 با تبلیغات گسترده شروع شد اینک به ورطه فراموشی سپرده شده است.

 به نوشته همشهری در دولت نهم مصوبه‌ای از سوی دولت خطاب به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صادر شد که در آن خواسته شده بود این وزارت از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا بهره‌برداری کرده و نتیجه را به دولت گزارش کند. از سرنوشت اجرای این مصوبه نیز اطلاعی در دست نیست اما گزارش اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در مورد پایین بودن جایگاه ایران در شاخص‌های دولت الکترونیک و عقب‌ماندگی دولت از طرح‌های الکترونیک کردن امور، سند برجسته‌ای است که نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از دلایل آلودگی هوای تهران و به تبع آن ترافیک سنگین پایتخت به‌علت عدم‌اجرای طرح‌های دولت الکترونیک بوده است.
 
در همین حال کار‌شناسان فناوری اطلاعات معتقدند محدودیت پهنای باند در ایران یکی از اصلیترین دلایل مراجعات فیزیکی و اجرا نشدن طرح‌های پیشرفته دولت الکترونیک در ایران است و یکی از اصلیترین راه‌های کاهش آلودگی هوا، افزایش پهنای باند در کشور برای ارتباطات راه‌دور به جای مراجعات فیزیکی و روزمره مردم به ادارات و دوایر دولتی است.
 


ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 17 مهر 1393برچسب:آلودگی هوا,آی تی,اینترنت,رفت و آمد,ترافیک, توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |
.: Weblog Themes By LoxBlog :.